Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Pamela Anderson: Tommy je môj osud!

Zobraziť galériu (9)

LOS ANGELES - Len pár dní po tom, ako Pamela Anderson (39) požiadala o rozvod s Kidom Rockom (35), randí s bývalým manželom Tommym Leem (44).

Silikónová blondína už zrejme zabudla na všetky tie rany a modriny, ktoré od neho počas manželstva schytala. Búrlivák Tommy je pre ňu veľkou oporou v najťažších chvíľach.

Pamela a Tommy sa zobrali v roku 1995 len tri dni po zoznámení. Manželstvo im vydržalo tri roky, bubeník kapely Motley Crue mal problémy s alkoholom a svoju Pam mlátil ako žito. V roku 1998 si za útok na ňu dokonca posedel v base. Napriek tomu sa kráska zo seriálu Pobrežná hliadka aj po rozvode opakovane vracala k otcovi svojich dvoch synov - Brandona (10) a Dylana (8).

Ani teraz to nie je inak, po rozchode s Kidom Rockom, ktorému ešte v auguste tohto roku prisahala večnú lásku. K rozpadu ich krátkeho manželstva prispel nepochybne aj fakt, že Pamela potratila ich dieťa. Náruč a pochopenie v ťažkom citovom rozpoložení hľadá u Tommyho. Zdá sa, že jedine on dokáže túto blondínu utešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu