Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zombie-Mojsejovci sa vracajú

Nora a Braňo už neodmietnu ani pozvanie od tvorcov S.O.S, ktorých mali donedávna v „zuboch“. Zobraziť galériu (7)
Nora a Braňo už neodmietnu ani pozvanie od tvorcov S.O.S, ktorých mali donedávna v „zuboch“.

BRATISLAVA - Mojsejovci chcú byť na televíznej obrazovke stoj čo stoj!

Svedčí o tom aj ich predbežný súhlas na ponuku od tvorcov estévečkárskej zábavnej relácie S.O.S., ktorí ich chcú pozvať na nakrúcanie stej časti programu. Hrozí, že po sérii škandálov, ktoré spôsobili v Markíze a Jojke, podobný scenár neminie ani výškovú budovu v Mlynskej doline!

„Áno, k jubilejnému stému vydaniu S. O. S. budeme robiť špeciálnu kabaretnú šou, kam pozveme aj ľudí, ktorých sme parodovali,“ potvrdzuje informáciu ženská predstaviteľka S. O. S. Petra Polnišová. A tak pozvanie do šou dostanú v najbližších dňoch aj výstrední košickí manželia Nora a Braňo Mojsejovci, na ktorých si štvorica zabávačov Dano Dangl, Peter Sklár, Roman Pomajbo a Petra Polnišová neraz poriadne zgustli. K stretnutiu Monsterovcov s Mojsejovcami by malo dôjsť už v apríli. Známy škandalózny pár už dal prostredníctvom Nového Času tichý súhlas na pozvanie od uštipačných hercov: „Veď my sme sa už chceli s nimi stretnúť - a ako prví! Priamo v živom vysielaní sme volali Danovi Danglovi, ten však ani nezdvihol telefón.“

Nad nápadom vystúpiť na obrazovke verejnoprávnej televízie vôbec neláme palicu: „Možné je všetko... Ale aj tak si myslím, že STV by sa mala venovať závažnejším témam a nie rozoberať, kto si z koho robí prču,“ zauvažoval košický spevák. S.O.S.-kári chcú jubilejný špeciál odvysielať po Veľkej noci. Reakcií parodovaných obetí sa neboja. „Myslím si, že títo ľudia náš humor väčšinou chápu a správajú sa k nám normálne. Až na výnimky,“ dodáva s úsmevom Mora Monsterová v podaní Petry Polnišovej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu