Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Bílá po svadbe: Bojím sa, že mi utečie

Noid a Lucia - konečne svoji. Zobraziť galériu (3)
Noid a Lucia - konečne svoji.

PRAHA - Svadobný výlet českej Slávice Lucie Bílej (40) a Václava Bártu (25) do talianskeho Milána trval asi 30 hodín. V piatok dopoludnia odleteli do Talianska v súkromnom lietadle a v sobotu večer už boli doma.

Vašek svoju novopečenú manželku preniesol podľa tradície cez prah ich domu v Otvoviciach, Lucie zasa rovnako podľa zaužívaných mravov rozbila tanier a Václav sa musel s lopatkou a metlou pekne snažiť. A hneď potom nám speváčka poskytla „novomanželský“ rozhovor.

Vašek je váš druhý manžel. Koľkokrát sa ešte budete vydávať?
- Som rada, že z mojich dokladov zmizlo to smutné slovo rozvedená. Včera mi Vašek povedal: Neboj sa, už sa ti to nikdy nestane. Verím tomu. Keby som neverila, nevydávala by som sa.

V občianskom preukaze nemáte priezvisko Bártová. Prečo?
- Mám rada meno Zaňáková. Ak som v živote niečo dokázala, tak nie preto, že by som bola Bílá, ale práve preto, že som po otcovi Zaňáková.

Václav je o 15 rokov mladší. Nebojíte sa takého veľkého vekového rozdielu?
- Bol to pre mňa dôležitý krok a cítim sa tak trochu ako po spovedi, kde sa očistí všetko minulé. Pred pár rokmi by som ani náhodou neverila, že pokoj nakoniec nájdem u oveľa mladšieho partnera. Teraz, po troch rokoch, sa však cítim, akoby som bola oveľa mladšia ja. Na začiatku som mala potrebu náš vek riešiť, od toho ma však Vašek už dávno odhovoril.

Kedy vlastne padlo rozhodnutie vziať sa?
- Som dievča z dediny a tu sa pravidlá dodržiavajú. Partneri si nenechávajú zadné dvierka a muž dáva pocit bezpečia celej rodine. Vašek ma pred viac ako rokom požiadal o ruku a začiatkom tohto roka sme sa rozhodli, že si svoj deň necháme pre seba, a rozdelíme sa o radosť, až keď bude po všetkom. Mám veľkú radosť, že sa nám to podarilo. Svadba sa pripravovala tri mesiace. A aby sa o nej nikto nedozvedel, naplánovala sa pod iným menom, mimo tejto krajiny a cesta išla pomimo obyčajných liniek. Doma by nás médiá našli okamžite. Zobrali sme to ako hru, ktorá nás bavila. Bol to nádherný deň.

Čo je v živote ľahšie? Byť hviezda alebo manželka?
- Ani jedno z týchto dvoch slov nikto okolo mňa nepoužíva. Som človek, ktorý má rád svoje povolanie, a dievča, ktoré miluje svojho muža. Darí sa mi skĺbiť oboje a vôbec sa nebojím povedať, že je to u mňa takto po prvýkrát v živote.

Ako reagoval na vašu svadbu syn Filip (11)?
- Keď sme sa ako manželia podpisovali, Filip pripísal: Ďakujem, že ste zosobášili moju mamu a môjho najlepšieho kamoša. Myslím, že táto odpoveď je nad všetko.

Budete sa po svojich doterajších skúsenostiach s mužmi správať v tomto manželstve inak?
- Láska buď je, alebo nie je. Rovnako ako vzťah buď funguje, alebo nie je ten pravý. Nemusím robiť vôbec nič, rovnako ako nechcem, aby sa Vašek musel kvôli mne akokoľvek meniť.

Prečo Vašek?
- Je to chlap!

Čo myslíte, je lepšie vziať si staršieho alebo mladšieho chlapa?
- Mala som kedysi všetko, takže sa z tej diaľky mohlo zdať, že je všetko tak, ako má byť. Ale nebolo. Teraz je to možno obrátene, ale je mi dobre. Tento variant je pre mňa naozaj lepší. Som za pravidlá, ale len za niektoré.

Koľkokrát sa musí človek zosobášiť, aby sa vyvaroval chýb?
- Bola som veľakrát na zemi, ale vždy som vstala. Nikdy som nezostala ležať, rovnako by som sa nikdy nevzdala hľadať lásku, ktorú potrebujem k životu.

Máte s Vaškom nejaké spoločné plány?
- Je ich veľa A sú medzi nimi aj pracovné.

Nebojíte sa, že vám raz Vašek ujde za mladšou?
- Bojím sa. Rovnako ako on, že mu utečiem ja!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu