Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Annu Nicole Smith pochovali ako kráľovnú

Anne Nicole Smith Zobraziť galériu (20)
Anne Nicole Smith

NASSAU - Mŕtva Anna Nicole v šatách, ktoré šili iba pre ňu, uprostred kvetov v jej obľúbenej farbe.

Pieseň na rozlúčku zaspieval spevák country hudby Joe Nichols. Taký bol scenár včerajšieho pohrebu americkej modelky Anny Nicole Smith na Bahamách. Chceli sme, aby mala pekný pohreb, taký, aký by sa páčil aj jej samej, povedal právnik jej priateľa Howarda K. Sterna.

Na rozlúčkový obrad v sieni baptistickej cirkvi v Nassau pozvali asi 300 hostí a na miesto posledného odpočinku malo bývalú krásku z časopisu Playboy vyprevadiť len zo tridsať najbližších. Pre obyčajných smrteľníkov boli oba obrady neprístupné, dostupné však boli v priamom prenose. Majiteľ cintorína si príležitosť na dobrý zárobok nenechal ujsť - vstup pre kameramana stál 5 000 dolárov (130 000 Sk).

V deň pohrebu člen vplyvnej scientologickej cirkvi John Travolta, ktorý s Annou v roku 2005 hral vo filme Be Cool, vyhlásil, že Anna by mohla žiť, keby sa zo závislosti od drog liečila pomocou scientologickej metódy. Tá vychádza z učenia zakladateľa scientológie Rona Hubbarda. „Je to smutné. Mohli sme jej pomôcť, nedostali sme však šancu,“ povedal Travolta. Anna však podľa predbežných výsledkov súdnej pitvy zomrela na „obyčajný“ zápal pľúc, nie na predávkovanie drogami a liekmi, ako sa pôvodne myslelo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu