Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney môže skončiť ako Anna Nicole Smith

Britney Spears sa momentálne lieči na odvykacej klinike v Malibu. Zobraziť galériu (38)
Britney Spears sa momentálne lieči na odvykacej klinike v Malibu.

BRATISLAVA - Bývalý manžel Britney Spears, Jason Alexander sa obáva, že Britney môže čakať rovnaký osud ako zosnulú playmate Annu Nicole Smith.

Speváčka sa za svojho kamaráta z detstva vydala v lasvegaskej Little White Wedding Chapel v januári 2004. Ich manželstvo pritom trvalo dohromady asi 55 hodín. Alexander sa začal o svoju bývalú partnerku báť v momente, keď sa dozvedel, že sa prihlásila na rehabilitačnú kliniku.

"Vystrašil som sa, keď som ju na fotografiách uvidel s oholenou hlavou. Bolo to jasné volanie o pomoc. Nikdy predtým som o Britney a drogách nehovoril. Veľmi sa o ňu bojím," priznal Alexander. Ak chce svoje problémy vyriešiť, mala by sa pritom podľa neho vrátiť ku svojim koreňom. "Mala by zosadnúť z piedestálu a spomenúť si na to, že je iba obyčajné dievča z vidieku. Potrebuje oddych od Hollywoodu," uviedol.

Alexander nepoprel ani dohady o tom, že Spears je na rehabilitačnej klinike pre problémy s drogami. "Určite má problém s drogami. Mala ho už vtedy, keď sme boli spolu. A to bolo pred troma rokmi," dodal pre internetovú stránku ContactMusic.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu