Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Príde Britney o deti?

Britney sa údajne ostrihala, aby z jej vlasov nemohli zistiť drogy Zobraziť galériu (3)
Britney sa údajne ostrihala, aby z jej vlasov nemohli zistiť drogy

LOS ANGELES - Speváčku Britney Spears (25) len málokto považoval za vzornú matku.

Pri porovnaní s jej manželom Kevinom Federlinom však vždy vyznievala ako tá, čo sa o ich dve spoločné deti stará viac. Teraz sa karta obracia a Britney môže o svoje deti prísť.

Keď sa Britney minulý piatok ostrihala dohola, svet sa pýtal: Prečo? Dnes už poznáme odpoveď. Podľa nemenovaného zdroja jej totiž manžel Kevin Federline pohrozil, že ju prinúti podrobiť sa testu na drogy, ktoré sa zisťujú z vlasov. Ak by totiž dokázal, že jeho bývalá manželka berie zakázané látky, jeho šance na získanie poručníctva nad ich dvoma deťmi, a tým aj oveľa väčšieho koláča z jej majetku, by vzrástli.

Britney naďalej šokuje aj správaním. Po druhom odchode z odvykačky počas jediného týždňa ju údajne videli vtrhnúť do hotela, kde si bez peňazí a dokladov chcela prenajať izbu. Keď ju odmietli, na oslave nič netušiaceho hosťa vyrobila škandál: Pri hotelovom bazéne si pred spoločnosťou začala holiť nohy.

Podľa jej asistentov sa minulý víkend dvakrát pokúsila siahnuť si na život. Najprv sa mala vrhnúť pod kolesá áut a neskôr pokúsiť predávkovať liekmi. Ak by sa aj polovica klebiet o nej ukázala ako lož, jedno je isté - Britney sa bez cudzej pomoci už na výslnie vrátiť nikdy nemusí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu