Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Drobová (33): Na rozvod ju nahovoril Honzík!

„Ja budem mať s hľadaním nového partnera veľký problém, pretože mám IQ 148,“  myslí si Gabika Zobraziť galériu (8)
„Ja budem mať s hľadaním nového partnera veľký problém, pretože mám IQ 148,“ myslí si Gabika

BRATISLAVA - Za rozvodom markizáckej dramaturgičky Gabiky Drobovej (33) stojí Jan Novotný (29)!

Mníchovský podnikateľ, ktorému sa už podarilo zničiť vzťah jeho terajšej milenky Marianny (30) a českého moderátora Libora Boučka (25), teraz opäť skóroval. Gabiku na rozvod totiž nahovoril práve on!

Najznámejší televízny ženích o hrozbe rozpadu manželstva jeho vernej kamarátky vedel. „Žil s Drobovcami v ich byte celý mesiac a videl, že im to už neklape,“ potvrdil Novému Času Honzíkov kamarát. Najznámejší televízny ženích potom pomáhal Gabike aj pri sťahovaní do jej nového bytu.

„Nepopieram, s Honzíkom som o rozvode hovorila, veď je to môj najlepší kamarát. Rozprávali sme sa o tom, no on neveril, že to urobím,“ priznala Drobová. Novotného si vybrala nielen ako bútľavú vŕbu, ale aj ako naslovovzatého odborníka, keďže obaja jeho rodičia majú za sebou niekoľko stroskotaných vzťahov.

Gabika Drobová vraj rozvod odďaľovala kvôli rodičom, no nakoniec jej do duše prehovori i sám Honzík: „Tvoji rodičia budú najšťastnejší, keď ty budeš šťastná. Daj si pozor, aby si sa nezobudila v päťdesiatke, že si zostala sama a život máš už skoro za sebou,“ spo mína na Novotného slová jeho priateľ.

A zabralo to! G abika sa rozhodla konať a urobiť hrubú čiaru za päťročným manželstvom. Novotný si teraz môže pripísať na konto druhý bod. Po tom, čo zlikvidoval Mariannin vzťah a urobil si z nej milenku, zdá sa, že sa pričinil aj o rozpad manželstva svojej najlepšej kamarátky... Nový Čas oslovil aj mníchovského milionára, ten však na výzvu do uzávierky novín nereagoval. V tom čase už zrejme letel za Gabikou. Sediac v lietadle smerujúcom z Ameriky na Slovensko s Mariannou po boku...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu