Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Gabika Drobová: Rozvod!

Gabika donedávna hľadala nevestu pre milionára, teraz bude hľadať partnera pre seba... Zobraziť galériu (6)
Gabika donedávna hľadala nevestu pre milionára, teraz bude hľadať partnera pre seba...

BRATISLAVA - Je koniec! Po piatich rokoch manželstva sa markizácka dramaturgička Gabika Drobová (33) a jej partner Juraj (35) definitívne rozvádzajú.

„Náš vzťah za ostatné dva roky prerástol do kamarátskeho a obaja sme sa zhodli na tom, že bude lepšie rozísť sa,“ priznala Gabika. Dvojica už tri týždne žije oddelene, paradoxne v bytoch, ktoré si kúpili neďaleko od seba a navyše v blízkosti ich niekdajšieho spoločného domova.

Dramaturgička TV Markíza a manažér jednej z telekomunikačných firiem majú za sebou desať rokov spoločného života. Po piatich rokoch randenia sa zosobášili v USA, kde Juraj študoval politický manažment na George Washington University. Manželia sa rozhodli uzavrieť túto kapitolu života rozvodom - dohodou. Dokonca si už podelili aj hnuteľný majetok. „Ja som dostala poháre a muž si vzal suveníry z Afriky,“ zverila sa s úsmevom Gabika, ktorá s manželom precestovala kus sveta. Hlavnú príčinu stroskotania svojho manželstva vidí v uprednostnení práce pred súkromím: „Obaja sme priveľa času venovali zamestnaniu a nemali sme čas na seba. Odcudzili sme sa, dnes sme ,len‘ dobrí kamaráti. Zhodli sme sa na tom, že si ešte navzájom doprajeme šancu začať odznova.“ Podľa Drobovej by ich manželstvo odolalo kríze len v prípade, keby v ňom bolo dieťa.

Podľa štatistík sa prvé nezhody v manželstve objavujú medzi 3. až 7. rokom a trvajú asi rok. Podľa odborníkov na spolunažívanie práve v tom období ubúda vo vzťahu romantika a nastupuje stereotyp, dochádza k porovnávaniu partnera pred manželstvom a výrazne klesá frekvencia intímneho styku.

Napriek blížiacemu sa rozvodu Drobovci na manželstvo ako inštitúciu nezanevreli. „Ja na túto otázku neviem teraz odpovedať. Netuším, čo prinesie budúcnosť, ale do žiadneho vzťahu sa nehrniem. Nikto nie je vo výhľade,“ zdôraznila Drobová, ktorej meno sa spájalo so súčasným milencom Marianny Boučkovej - milionárom z Mníchova Honzíkom Novotným. Rovnako zaváhala aj pri odpovedi na otázku, či si ponechá terajšie priezvisko, alebo sa vráti k dievčenskému - Ďurovková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu