Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Aj Nora sa liečila na Prednej Hore!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (19)
Nora Mojsejová

KOŠICE - Toto tajomstvo nemalo byť odhalené! Novému Času sa však podarilo zistiť, čo si Nora Mojsejová z košického Pereša, chcela odniesť do hrobu.

A síce, že chorobné nakupovanie ju priviedlo až k psychiatrovi! Zhruba pred rokom sa vraj zo závislosti od večného utrácania peňazí v obchodoch liečila v Odbornom liečebnom ústave na Prednej Hore. Práve tam, kde sa jej manžel dával dokopy po problémoch s alkoholom. „Áno, mali sme tu prominentnú pacientku. Dosť známu a momentálne pretriasanú aj v súvislosti s istou nachytávkou od pána Pročka,“ potvrdila zamestnankyňa ústavu.

Podnikateľka svoje skúsenosti so závislosťou od nakupovania má. Napokon, dáva to najavo pred celým národom. „Áno, je pravda, že by som sa mala liečiť,“ snažila sa obísť priamu odpoveď Nora, keď ju Nový Čas žiadal o potvrdenie informácie o tom, či naozaj navštevovala psychiatra kvôli závislosti od nakupovania.

Vytypovať si skvelého odborníka na problematiku závislosti nebol pre ňu problém. Jej milovaný manžel Braňo už v psychiatrickej liečebni na Prednej Hore pozná takmer všetkých lekárov. „Ja som sa tam v novembri 2005 liečil z alkoholizmu,“ spomína Braňo na časy, keď s ním Norika prežívala ťažké obdobie. O pár mesiacov sa však v ambulancii tamojšieho psychiatra objavila aj ona. „Liečila sa zo závislosti od nakupovania. Je zatiaľ jediná osoba, ktorá prišla na Prednú Horu s takýmto problémom. Dokonca si celú liečbu musela platiť sama, pretože slovenské zdravotné poisťovne, zatiaľ, takýto druh liečenia závislosti nevyplácajú,“ prezradil dôveryhodný zdroj z liečebne.

Podľa zistení Nového Času sa suma za jedno sedenie s odborníkom pohybuje vo výške okolo dvoch tisíc korún za tridsať minúť. Pre milionárku Noru to však nebol problém. I keď ako sama tvrdí: „Aj tak stále nakupujem ako bláznivá. Ak by som teda na tom liečení aj bola, tak mi to asi veľmi nepomohlo,“ zahmlieva nákupná maniačka Norika Mojsejová.


Viete viac? Napíšte nám, pretože my kupujeme Vaše tipy!
Aj Nora sa liečila
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu