Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsej posiela výhražné esemesky!

Mojsejovci tentoraz podľa vyjadrení ľudí z Jojky zašli priďaleko. Zobraziť galériu (15)
Mojsejovci tentoraz podľa vyjadrení ľudí z Jojky zašli priďaleko.

KOŠICE - Medzi košickými boháčmi a televíziou JOJ sa rozhorela krutá vojna!

Po odvysielaní prvej časti nachytávky v jojkárskej relácii Nikdy nehovor nikdy ostal Braňo Mojsej (39) príliš zaskočený a potupený na to, aby nekonal. Ľuďom, ktorí sa podieľali na príprave celej šou, preto rozposlal výhražné esemesky s tým, aby si dávali pozor na svoje ženy.

Spevák Braňo Mojsej nemôže preglgnúť potupu, ktorú jemu aj jeho manželke Nore (49) uštedrila televízia JOJ. A preto sa rozhodol konať a celému mužskému osadenstvu, ktoré sa podieľalo na jeho zosmiešnení, poslal esemesku. Tentoraz však Mojsej zašiel priďaleko! Zaťal totiž do toho najcitlivejšieho a verbálne ohrozil nežnejšie polovičky členov štábu.

„Mám nahratú celú našu komunikáciu od Vášho príletu do Ke. Ak nedôjde k dohode, podáme trestné oznámenie na Vás. A keďže ste si vystrelili z Nory, musím vyrovnať skóre a Vaša manželka sa určite bude tešiť. Pročko nemá náš súhlas, zámerne sme zle podpísali zmluvy. Do nedele počkám, v pondelok konám! To bola posledná výzva! Mojsej.“

Pracovníci Jojky, ktorí sa podieľali na výrobe a nakrúcaní Pročkovej šou, však toto považujú za „prisilnú kávu“ a podľa toho sa rozhodli konať. „Tieto esemesky sme postúpili našim právnikom a čakáme, aké odporučenie nám dajú,“ potvrdil pre Nový Čas hovorca televízie JOJ Ľudovít Tóth a nevylúčil, že možno budú celú kauzu riešiť aj trestným oznámením. Druhú časť nachytávky odvysiela Jojka už dnes večer!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu