Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

McCartney vyplatí Heather 183-tisíc Sk za každú hodinu manželstva

Heather Mills dostala napokon, čo chcela. Paula pekne ošklbala. Zobraziť galériu (12)
Heather Mills dostala napokon, čo chcela. Paula pekne ošklbala.

LONDÝN - Niečo vyše 180 000 korún! To je suma, ktorú dostane Heather Mills od svojho manžela Paula McCartneyho za každú hodinu ich štvorročného spolužitia.

Na naliehanie detí sa totiž exbeatlesák rozhodol v záujme svojho vlastného zdravia urýchliť rozvodové konanie - aj za cenu neuveriteľných 235 miliónov dolárov (6,27 miliardy korún)! Správu prinieslo najnovšie vydanie britského týždenníka News of The World. Paula podľa neho k dohode s Heather presvedčili jeho dcéry Stella a Mary. Obávali sa, že trpké rozvodové konanie môže mať zlý vplyv na zdravie 64-ročného hudobníka. „Ak to takto pôjde ďalej, môže ťa to zabiť,“ povedali dcéry slávnemu otcovi.

Podľa týždenníka McCartney oficiálne odovzdá Heather 19,5 milióna dolárov. Okrem toho však dostane každý rok odstupné vo výške 5,9 milióna dolárov, 15,7 milióna dolárov na nákup nehnuteľností v Európe a USA, ďalších 5,9 milióna dolárov na ubytovanie v Británii a vyše 3,9 milióna dolárov na ďalšie výdavky počas nasledujúcich 15 rokov. „Uzavretie dohody je hotová vec. Paulovi po ňom odľahlo,“ dodal zdroj blízky rodine.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu