Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Paul McCartney skončil u psychiatra

Paul McCartney je zo všetkého unavený. Verí však, že na súde sa obháji. Zobraziť galériu (12)
Paul McCartney je zo všetkého unavený. Verí však, že na súde sa obháji.

LONDÝN - Sir Paul McCartney (64) je na pokraji zrútenia! Rozvodová vojna, ktorú rozpútala jeho žena Heather Mills (38), ho poriadne dostala. Po tom, čo ho označila za tyrana a alkoholika, musel vyhľadať pomoc psychiatra.

Utrápeného exbeatla držia nad hladinou len jeho deti. Paul ju doma údajne fyzicky týral! Po týchto obvineniach zo strany manželky Heather sa spevák doslova zrútil a musel vyhľadať odbornú pomoc. Bývalá modelka a pornoherečka v rozvodových papieroch uviedla, že Paul ju počas tehotenstva štyrikrát napadol, raz ju dokonca dobodal sklom z rozbitého pohára do ruky. Ďalej speváka obvinila z alkoholizmu a z užívania drog.

„Paul je šokovaný týmito obvineniami. V hĺbke duše stále veril, že k tomuto nikdy nepríde,“ prezradil McCartneyho blízky priateľ. Psychiater zlomenému spevákovi odporučil, aby zo seba všetko dostal v dlhých rozhovoroch s deťmi. Stella (35), Mary (37) a James (29) stoja pri ňom a podporujú ho. Nikdy z ich úst nepočul jediné slovo výčitky: „Veď sme ti to hovorili.“ Len vďaka nim sa Paul dokázal postaviť na nohy a vyhlásil tvrdý boj žene, ktorá ho chce takto ošklbať o ťažké peniaze.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu