Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Rozboril ich stvoril, aj ich pochová!

Vilo bol pre Mojsejovcov „pôrodník“. Dnes je ich katom! Zobraziť galériu (14)
Vilo bol pre Mojsejovcov „pôrodník“. Dnes je ich katom!

BRATISLAVA - Obľúbený moderátor Markízy Vilo Rozboril (38), ktorý dotiahol Mojsejovcov na televízne obrazovky, ich dnes aj „odprevadí na druhý svet“.

Vilo stál pri boháčoch v dobrom aj zlom - pred dvoma ich stvoril pred dvomi rokmi vo svojej relácii VILOmeniny a sám ich aj „popraví“ v dnešnom poslednom diele programu Nora a Braňo. Nový Čas zistil, ako bude znieť jeho záverečná reč, ktorou oficiálne oznámi definitívny koniec Mojsejovcov na Markíze!

„Pravdivý príbeh Braňo a Nora sa končí. Končí možno trochu skôr, ako sme očakávali, jeho protagonisti však neboli ochotní akceptovať požiadavky televízie Markíza, ktoré vyplývali predovšetkým z dodržiavania zákona o vysielaní a retransmisii, zo základných etických princípov i zodpovednosti televízie voči vám, divákom,“ prednesie celkom sucho Vilo Rozboril na záver relácie Nora a Braňo.

Televíznu púť Mojsejovcov ukončí dnes večer ten, ktorý ich 21. októbra 2004 dostal na výslnie. Vilo Rozboril. Práve on asistoval pri narodení košických hviezd v relácii VILOmeniny, ktorú si pozrelo 1,4 milióna divákov. Vtedy neznámi bohatí manželia z Košíc prepustili svoj luxusný „pelech“ páriku bezdomovcov, aby sami v potoku umývali riad a vyskúšali si život v kanáli. Po bombastickom úspechu po nich Markíza okamžite hrabla a vznikli reality show Mojsejovci a následne aj Nora a Braňo. V ňom chceli ukecaní boháči povedať všetko. Nepovedali. Po minulotýždňovej televíznej cenzúre dostali padáka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu