Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markíza vracia úder: Mojsejovci máte padáka

S Norou a Braňom sa v Záhorskej Bystrici už neráta. Zobraziť galériu (11)
S Norou a Braňom sa v Záhorskej Bystrici už neráta.

BRATISLAVA- Manželom Mojsejovcom na obrazovkách televízie Markíza definitívne odzvonilo!

Televízii došla trpezlivosť a s problematickým párikom sa porátala raz a navždy - dostali padáka! Žiadne ďalšie nakrúcanie, žiadny priamy prenos, žiadna reality show... Nič. Spory medzi vedením televízie a výstrednými manželmi prekročili únosnú hranicu. Problematická bola najmä kontroverzná rubrika Čo my na to? a spolupráca pohnevaných strán sa dostala do slepej uličky. Je koniec!

Televízia už mala pokrk nedodržaných dohôd a neustáleho vyjednávania týkajúceho sa rubriky Čo my na to?, kde kontroverzný párik prezentoval svoje názory na život slovenskej smotánky. „Postoj Mojsejovcov je nezlučiteľný s našimi princípmi, poškodzuje náš imidž a my máme zodpovednosť aj voči našim divákom, preto Mojsejovci u nás končia,“ potvrdila verdikt televízie jej hovorkyňa Ivana Semjanová.

Výstrední košickí manželia sa počas piatkového živého vysielania vzbúrili proti rozhodnutiu manažmentu televízie okresať témy spornej rubriky, v ktorej Nora a Braňo mienili rozprávať o alkohole a celebritách a spomenúť aj manžela moderátorky spravodajstva Martiny Šimkovičovej-Bartošíkovej.

„Nesúhlasíme s útokmi na jednotlivé osobnosti televíznej obrazovky. Už dlhšie sme cítili, že Mojsejovci nám už nedokázali prinášať nič nové, čo nás trápilo a v konečnom dôsledku to bolo vidieť aj na číslach sledovanosti, ktoré klesali,“ vysvetlila Semjanová rozhodnutie televízie s Mojsejovcami nadobro skoncovať. Nazúreným párom a ich unáhleným rozhodnutím odísť z piatkového priameho prenosu v Záhorskej Bystrici sa zastrašiť nedali a dvojica len nahrala televízii na smeč. Teraz bude Markíza riešiť už len jedno: či odvysiela predkrútené časti šou Nora a Braňo, alebo už tento piatok nahradí Mojsejovcov novým programom...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu