Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vďaka Nikodýmovi sa stala misskou

Mária Sándorová Zobraziť galériu (15)
Mária Sándorová

BRATISLAVA - Moderátorovi Martinovi Nikodýmovi (35) „prešlo rukami“ v markizáckej súťaži Milionár veľa ľudí. A na niektorých nikdy nezabudne. V milionárskom kresle Nikodým dokonca skúšal aj krásnu Máriu Sándorovú (21), vtedy ešte „obyčajnú“ študentku, ktorá sa práve na jeho odporúčanie prihlásila do súťaže krásy - a o rok neskôr ju aj vyhrala.

V Milionárovi strávil Martin Nikodým dlhých šesť rokov a pred televíznou kamerou vyskúšal množstvo ľudí, na ktorých aj dnes rád spomína. Jedného dňa v roku 2003 si oproti nemu sadla aj krásna Mária Sándorová, ktorá si vtedy z hry odniesla 60-tisíc korún. „Ja som sa jej spýtal, prečo sedí tu a nejde radšej na Miss. A Mária mi potom povedala, že dala na moju radu a do súťaže sa prihlásila - a vyhrala Miss Slovensko 2004,“ spomína Martin. „Na Miss 2004 som bol dokonca členom poroty a keď si dievčatá žrebovali, kto im položí otázku, Mária si vylosovala mňa. Takže sa to osudovo uzavrelo,“ smeje sa dnes moderátor.

Okrem Márie mu v pamäti utkvel aj prvý výherca milióna korún - František Zváč z Novák. „Počul som, že po tom, ako vyhral, zapracovala pravá slovenská závisť a on prišiel o prácu. Vraj keď vyhral milión, už nemusí pracovať,“ vracia sa do minulosti Nikodým. Ľudí, ktorí si prišli zahrať markizácku vedomostnú súťaž, však bolo veľmi veľa a aj napriek tejto nemilej skúsenosti na nakrúcanie Milionára spomína v tom najlepšom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu