Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nora mala oslavu bez smotánky: Prišiel aj Jon Bon Jovi!

Tortu v podobe kreditnej karty krytej Mojsej bankou Nora naozaj nečakala. Zobraziť galériu (12)
Tortu v podobe kreditnej karty krytej Mojsej bankou Nora naozaj nečakala.

KOŠICE – Asi päťdesiat hostí, ktorí sa v sobotu večer zišli na narodeninovej oslave podnikateľky Nory Mojsejovej (48), si vychutnalo aj koncert Jon Bon Joviho! Nie však amerického speváka, ale Košičana Rada Moznicha (18), známeho z prvej série SuperStar, ktorý slávneho rockera skvelo imitoval. A prítomných dostal do varu prinajmenšom tak, ako originál...

Zlatý klinec večera prišiel krátko pred deviatou večer v bielej limuzíne. Do sály ho s čiernou plachtou prehodenou cez hlavu priviedli ochrankári. A potom to prišlo.. Rockerský „ohoz“, mierne zastretý hlas a spev ako samotný Jon Bon Jovi - Košičan Rado, ktorý sa vlani zúčastnil aj SuperStar a naspieval hymnu slovenských hokejistov Nech Bože dá, vytvoril dokonalú ilúziu slávneho rockera. Po vystúpení sa zamiešal medzi hostí, no tí ho ešte niekoľkokrát „vytlieskali” na pódium.

„Perfektná oslava, o ničom som dopredu nevedela,” vyznala sa Nora. Tancovala, prijímala gratulácie a narodeniny si naozaj užívala. „Pozvala som len kamarátov, žiadne celebrity,” povedala počas prípitku. O najväčšiu zábavu sa postarali exfinalisti šou Mojsejovci František Versače Kabrheľ (30) a Milan Guru Danihel (28), ktorých karaoke-šou rozosmiala Noru k slzám. Turbomíňačka dostala množstvo obrovských kytíc a darov. Manžel Braňo (39) jej venoval pieseň Nora a Braňo, ku ktorej nakrútil videoklip, kyticu kvetov, oslavu za 200-tisíc korún a zábavu do rána.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu