Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Bruno si vytancuje pol milióna!

Bruno je so svojím platom nadmieru spokojný.
Bruno je so svojím platom nadmieru spokojný.

BRATISLAVA - To sa mu ani len nesnívalo! Braňo Bruno Ciberej (28), ktorého Markíza pár hodín pred včerajším priamym prenosom Let´s Dance dosadila do pravidelného nedeľného živého vysielania, sa na tejto šou poriadne nabalí.

Z pôvodných 300-tisíc, ktoré mal dostať za 11 odmoderovaných Magazínov Tanečnej horúčky, po novom zarobí až pol milióna korún. Čo na to hlavní moderátori večera - Adela Banášová (26) a Martin Pyco Rausch (28)? Oberie ich Bruno o časť honoráru? Ani sa nestačil spamätať - a už bol tvárou živých prenosov! Brunovi sa deň pred vypuknutím markizáckej Let´s Dance pošťastilo a počas každého nedeľného prenosu sa objaví na obrazovke spolu s Adelou a Pycom. Pre Bruna bude Tanečná horúčka doslova zlatou baňou. Podľa zistení Nového Času si z pôvodných 300-tisíc korún, ktoré mal zinkasovať za moderovanie Magazínu, prilepší o 200-tisíc korún. A to nie je veru žiadna almužna.

V momente, keď mu oznámili, koľko môže za účinkovanie v priamych prenosoch zarobiť, stratil dych a okamžite túto lákavú ponuku prijal. „Vedel som, že budem súčasťou Tanečnej horúčky. No teraz budem robiť okrem Magazínu aj priame prenosy,“ potešil sa nový „zákulisný“ moderátor Ciberej. V otázke o finančnom ohodnotení však zaváhal. „Honorár sa dohadoval s produkčnou firmou. Je to v pohode a ja som spokojný,“ vyhlásil. Veď čo by aj nie, keď sa jeho bankové konto zvýši až o pol milióna korún. A čo na to Adela a Pyco? Neboja sa, že ich Bruno svojím príchodom oberie o peniaze?

„Myslím, že platy zostanú také, na akých sme sa dohodli, veď zmluvy sú už dávno podpísané. Tam sa nemôže nič meniť,“ povedala pre Nový Čas Adela Banášová. Adelinu neistotu sa snažila vyvrátiť hovorkyňa televízie Markíza Ivana Semjanová: „Adela a Pyco neprídu príchodom tretieho moderátora o peniaze. A Brunov plat je adekvátny tomu, koľko práce odvedie, či už to budú priame prenosy v nedeľu, alebo stredajší Magazín Tanečnej horúčky.“ Markíza sa očividne buchla po vrecku. Veď okrem troch moderátorov, ktorí za Let´s Dance zinkasujú po 500-tisíc korún, z tejto šou si odnesú pekný balík peňazí aj samotní súťažiaci. „Za každé kolo to bude od 40- až 50-tisíc korún,“ prezradil človek zo zákulisia relácie. To znamená, že kto sa v Tanečnej horúčke udrží až do úplného konca, odnesie si rovnakú sumu ako moderátori programu - Adela, Pyco a Bruno.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu