Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

SuperTelo má prvú obeť

Hneď po úraze bucľošku viezli na pohotovosť. Zobraziť galériu (2)
Hneď po úraze bucľošku viezli na pohotovosť.

BRATISLAVA - Prasknutý meniskus! Tak znel výrok lekára vo štvrtok na pohotovosti v bratislavskej ružinovskej nemocnici, keď vyšetril Martu Vozbraňukovú (40), jednu z účastníčok estévečkárskej relácie SuperTelo.

Zranenie, ktoré utrpela pri cvičení, je také vážne, že si v pondelok bude musieť ľahnúť na operačný stôl. Ako k tomu vlastne došlo? Vyradí úraz Martu z boja o zhadzovanie kíl a miliónovú odmenu?

„Vo štvrtok som pri cvičení zle stúpila na ľavú nohu a náhle som počula prasknutie,“ spomína si na „nehodu“ sympatická učiteľka. Prvé problémy s kolenom však pocítila už pred týždňom. „Hrala som tenis a koleno sa mi pri nesprávnom pohybe trochu vykĺbilo. Stále som cítila miernu bolesť,“ tvrdí Marta. Tentoraz však bola bolesť taká veľká, že ju hneď museli odviezť na pohotovosť. Nasledoval röntgen a po vyše dvoch hodinách sa Marta dozvedela nepríjemnú správu - má poškodený meniskus a v pondelok musí ísť na operáciu.

Našťastie pôjde len o laparoskopiský zákrok a tak si sympatická bucľoška nepoleží v nemocnici dlho. A dokonca nebude musieť opustiť súťaže. „Už v utorok sa pripojím k svojim chudnutiachtivým kolegom v Šamoríne,“ nádeja sa pani Marta. Je však otázne, či so zraneným kolenom uspeje v šou, kde ide hlavne o pohyb.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu