Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

VyVolená pre SuperTelo

Takto sa exVyVolená objavuje na obrazovkách STV.
Takto sa exVyVolená objavuje na obrazovkách STV.

BRATISLAVA - Upútavky na novú šou SuperTelo bežia na estévečke už niekoľko dní. Majú však jedinú chybičku krásy.

Hlavnou postavou nie sú slovenskí účastníci chtiví chudnutia, ale česká exVyVolená Sandra Sanny Bartošová (21). Je síce pravda, že Sanny má so svojimi 170 kilami tukových zásob na rozdávanie, ale prečo dramaturgia lovila práve v českých vodách?

„Bolo to rozhodnutie našej kreatívy a časť upútaviek sa nakrúcala ešte predtým, než boli známi finalisti. V ostatných upútavkách sa už objavia účastníci SuperTela,“ vysvetľuje hovorca STV Peter Kavecký. Sanny, ktorá sa do povedomia ľudí dostala vďaka reality show VyVolení 2, ktorú vysielala televízia Prima, sa pred pár týždňami objavila aj v českej verzii zábavnej šou Vylomeniny a práve tam si ju všimol aj štáb SuperTela. „Ponuka Slovenskej televízie ma prekvapila, no vraj sa im páčil môj herecký výkon. Keďže ma takéto veci bavia, súhlasila som,“ hovorí Sanny a dodáva, že peniaze nehrali v tomto prípade rolu. Dôležité pre ňu boli zábava a radosť z nakrúcania.

Sympatická bucloška však môže byť zároveň aj inšpiráciou pre ostatných účastníkov „chudnúcej“ šou. Jej váha sa ešte vo Vy- Volených pohybovala okolo 200 kilogramov. Pred časom však začala chudnúť a darí sa jej. „Schudla som už 20 kíl a teraz vážim rovných 170,“ tvrdí šťastne kyprá blondínka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu