Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jennifer Lopez na pláži: V náručí mexického Brada Pitta!

Jennifer Lopez a William Levy Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lopez a William Levy

MEXIKO – Užívala si s vypracovaným krásavcom! Jennifer Lopez (41) má síce doma známeho speváka Marca Anthonyho (41), na mexickej pláži sa však túlila k niekomu celkom inému. A podľa záberov, ktoré môžete vidieť sa zdá, že to medzi nimi naozaj zaiskrilo!

Ako déjà vu! Už je vyše desaťročie, odkedy Jennifer očarila svojou postavou vo videoklipe k piesni If You Had My Love. Dnes sa na pláž vracia – opäť preto, aby natočila videoklip k singlu I'm Into You. A hoci má od dvadsiatky či tridsiatky ďaleko, ba dokonca má za sebou pôrod, jej telo nevyzerá ani o deň staršie!

Nežiarli! Spoločnosť pri natáčaní robil speváčke herec William Levy s prezývkou „mexický Brad Pitt“. Jennifer zahodila ostýchavosť a počas natáčania sa k nemu túlila naozaj zo všetkých strán. „Bolo to skvelé. Cítil som sa veľmi príjemne. Je to veľmi milá a zábavná osoba,“ povedal na margo nakrúcania William. Ktovie, čo si o intímnych záberoch svojej ženy myslí manžel Marc Anthony!

Hoci Jennifer už prekročila štyridsiatku, stále vyzerá neuveriteľne dobre. Jej krásu ocenil aj časopis People, ktorý ju označil za najkrajšiu ženu roku 2011. Latino diva však priznáva, že byť dokonalá je poriadna fuška. „Vec sa má tak, že je to časť mojej práce. Nechcem, aby si niekto myslel, že je to jednoduché. Vyžaduje si to čas a ťažkú drinu,“ priznala speváčka. Jennifer to však zatiaľ zvláda jedna radosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu