Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jennifer Lopez za mlada: Spoznali by ste ju s krátkymi vlasmi?!

Jennifer Lopez v mladosti Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez v mladosti

NEW YORK – Snedá pokožka, výrazné oči a očarujúci úsmev! Krátke vlasy síce svetoznáma popová diva vymenila za poriadne dlhú hrivu, to ostatné jej však ostalo dodnes. Touto krátkovlasou slečnou nie je totiž nik iný ako samotná Jennifer Lopez!

Dievčinka z Bronxu! Jennifer Lopez rada upozorňuje na svoju mladosť v Bronxe a konečne máme možnosť vidieť aj fotografiu z obdobia, keď ešte nebola nikým iným ako študentkou na Preston High School. Napriek pomerne mladému veku nebola Jennifer v tanci a speve začiatočníčkou, naopak. Lekcie totiž brala už od piatich rokov!

Na svoje korene nezabudla! Hoci dnes je Jennifer hviezdou prvej veľkosti, tvrdí že nestráca dotyk s realitou. „Váš život nevyzerá tak, že idete do roboty, otvárate si sami dvere či idete do obchodu. Takýto život som žila vyše dvadsať rokov. Teraz je iný, ale stojím naraz v oboch z nich,“ prezradila porotkyňa obľúbenej americkej šou American Idol.

Práve účinkovanie v speváckej šou momentálne Jennifer zamestnáva asi najviac. Diva sa však nesťažuje, naopak, túto prácu si doslova užíva. „Milujem to. Naozaj, veď čo by som robila so všetkými skúsenosťami, ktoré som za tie roky nazbierala?“ Jennifer netají, že jej súťažiaci prirastajú k srdcu a má problém s ich vylučovaním. „Neteším sa na to... Zdá sa mi, že máme toľko dobrých spevákov, že dnes stratíme aj niektorých dobrých. A to mi prekáža,“ priznala speváčka.
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu