Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Svalnatá Janet Jackson: Je z nej Rambo v ženskom vydaní!

Janet Jackson Zobraziť galériu (7)
Janet Jackson

LOS ANGELES – Zľakli by ste sa jej! Sestra zosnulého kráľa popu Janet Jackson na sebe poriadne zamakala. V posilňovni však zrejme trávi viac času, ako by sa patrilo. Jej svaly už totiž začínajú pripomínať chlapa, ktorého neradno provokovať!

Zhodila tuk, nabrala svaly! O Janet je známe, že má trochu problémy s udržaním tej správnej hmotnosti. Raz má postavičku ako lusk, potom, naopak, pripomína skôr bucľatú buchtičku. Dnes je jej telo opäť iné – plné svalov!

Zaskočila fanúšikov! Jej obdivovatelia, ktorí prišli na koncerty prebiehajúceho turné, museli byť z jej vizáže pochopiteľne zaskočení. Biele unisex tielko odhaľovalo Janetinu novú postavu a v kombinácií s vybíjanými prvkami či lebkou na opasku mohli mať dojem, že sa dívajú na vyhadzovačku v divokom nočnom podniku.

Speváčka nedávno priznala, že problémy s váhou mala od malička. „V šou Good Times mi povedali, že mám začať s diétou, keď som bola ešte veľmi mladá. Mohla som mať koľko 11,12? Keď sa dnes pozriem späť, nebola som tučné dieťa,“ spomínala na detské časy Janet, ktorá priznala, že k neistote jej „pomohli“ aj jej bratia vrátane Michaela, ktorý ju volal „tučné prasa“. Niet divu, že Janet hodnotila svoju vizáž naozaj nízko a neistota týkajúca sa jej postavy v nej zostala až dodnes!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu