Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nová Miss Ňurciková: Potrebuje si vylepšiť telo!

Miss Slovensko Michaela Ňurciková vo fitnescentre. Zobraziť galériu (9)
Miss Slovensko Michaela Ňurciková vo fitnescentre.

BRATISLAVA – Nie je dokonalá! Hoci Michaela Ňurciková (20) v sobotu vyhrala súťaž Miss Slovensko 2011, je si vedomá svojich nedostatkov. Len tri dni po víťazstve sa totiž utekala zapísať do prestížneho bratislavského fitnes klubu.

Toto telo potrebuje pomoc! Michaela Ňurciková má momentálne peknú štíhlu postavu. Ako víťazka súťaže krásy si však musí svoju líniu poriadne strážiť. Navyše, aj bývalá fitneska Zora Czoborová vidí na blondínke isté problémové partie.

„Má pekne tvarovanú, ženskú postavu. No ak by si do budúcnosti nedala pozor, mohla by mať problémy so stehnami a s bokmi,“ povedala nám exšportovkyňa. A zrejme si je toho vedomá aj samotná Ňurciková. Krátko po svojom víťazstve totiž nabehla do bratislavského Golemu, aby sa stala jeho členkou.

Privítanie ju tam čakalo priam kráľovské. Na jej počesť sa tam totiž zišli viacerí známi cvičitelia. Nechýbal medzi nimi kondičný tréner hokejistov Tomáš Dostál, či dvojnásobný majster sveta vo fitnes Daniel Medo. V prvý deň všetkých šesť trénerov ešte nosilo Michaelu na rukách... Čoskoro jej však dajú poriadne zabrať.

Viac o novej Miss sa dozviete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu