Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nikodým odstavil Bruna!

Z televízneho Milionára bude zabávač. Zobraziť galériu (2)
Z televízneho Milionára bude zabávač.

BRATISLAVA - Z jedného teplého miestečka na druhé presadne markizácky moderátor Martin Nikodým (32)! Bývalá tvár televízneho kvízu Milionár získala lukratívny flek v súťažno-zábavnej relácii Tesne vedľa!

O tento post elegantne pripravila Bruna Cibereja (27), ktorý si po svojej nevydarenej premiére sám podpílil konár pod sebou. Päťstotisícová sledovanosť prvého dielu relácie Tesne vedľa! (14. september 2006) bola pre Markízu studenou sprchou. Nezostávalo jej iné, len moderátora, do ktorého vkladala veľké nádeje, okamžite vymeniť. „Bolo to príšerné! Bruna sme museli stiahnuť z obrazu a poriadne to ním zamávalo,“ prezrádza Novému Času člen televízneho štábu. Hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová sa na margo Brunovho fiaska vyjadruje diplomatickejšie: „Nejde o výmenu moderátora v pravom zmysle slova. Vysielanie relácie sme pozastavili aj preto, lebo ju inovujeme. V pozmenenej podobe a s novým moderátorom Martinom Nikodýmom ju divákom predstavíme v novembri.“ Tento štvrtok reláciu nahradí repríza Uragánu.

S dvojtýždňovým odstupom od vyhadzovu sa Bruno očividne už otriasol zo šoku a svoje zlyhanie na moderátorskom poste sa snaží hodiť na Markízu! „Na konkurz do relácie som išiel na poslednú chvíľu, vyhral som ho, ale zároveň vhupol do niečoho, čo nebolo dramaturgicky domyslené. Rozhodne to nevnímam ako osobnú prehru,“ hrdí sa odpísaná televízna hviezda. Výrečný moderátor však bez práce nezostane, pod palcom bude mať stredajší magazín k pripravovanej markizáckej šou Let´s Dance - Tanečná horúčka. Skutočnosť, že jeho flek obsadí populárny Nikodým, odbíja Bruno vysvetlením: „Martin skončil v Milionárovi, takže bolo celkom logické, že Markíza dosadila na moje miesto práve jeho. Nevnímam to osobne, nakoniec, je to iba práca.“ Bývalý televízny Milionár sa na svoju novú rolu hostiteľa v programe Tesne vedľa! teší už teraz: „Vnímam to ako šancu podieľať sa na kultivovanej relácii. Verím, že si ju diváci obľúbia.“ On si ju zjavne obľúbil hneď, veď podľa informácií Nového Času mu za ňu Markíza zaplatí rovnako ako za uvádzanie vedomostnej súťaže, teda 20-tisíc za jediný diel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu