Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Nikodým: Z Milionára zabávač!

Martin Nikodým
Martin Nikodým

BRATISLAVA - Tomu sa hovorí rýchly proces! Po tom, ako sa vychytený moderátor Markízy Martin Nikodým (35) v pondelok dozvedel, že v Milionárovi de- finitívne končí, začal konať. Už včera popoludní rokoval v Záhorskej Bystrici s vedením televízie o ďalšej spolupráci. A uspel! Dostal ponuku, ktorá sa neodmieta. Už zakrátko bude uvádzať úplne nový markizácky projekt!

"Áno, s ponukou prišla Markíza. Mal by som moderovať novú zábavnú reláciu, ktorá odštartuje v novembri," prezrádza Martin Nikodým dôvod včerajšieho rokovania s Markízou. Projekt, ktorý mu jeho chlebodarca ponúkol, sa mu hneď zapáčil a bývalý "otec" Milionára s touto spoluprácou súhlasil. "Viac-menej sme sa dohodli, už treba doklepnúť iba detaily," neskrýva radosť. Udalosti tak nabrali rýchly spád. Ešte v pondelok pre neho televízia nemala žiadny formát a už včera sa všetko nečakane vyriešilo. Markíza o Nikodýma očividne nechce prísť, veď konkurencia si už naňho brúsila zuby!

Preto mu televízia ponúkla lukratívnu reláciu v hlavnom vysielacom čase. Napriek tomu nechce vedenie Markízy zatiaľ nič prezradiť. "Je pravda, že s Martinom Nikodýmom rokujeme. Nič viac vám však nepoviem," zahmlieva informácie o novom projekte hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Faktom však je, že Martin je za vodou, a už sa nemusí obávať toho, z čoho bude financovať svoje drahé nehnuteľnosti. Markíza to zaňho vyriešila...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu