Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drastická diéta Mikloška: Za rok zhodil 25 kíl!

Fero Mikloško kedysi a dnes. Zobraziť galériu (7)
Fero Mikloško kedysi a dnes.

BRATISLAVA – Zhodil! Módneho návrhára Fera Mikloška (35) sme začiatkom mesiaca stretli na jednej spoločenskej akcii. Pôsobil spokojne a bolo vidno, že sa cíti veľmi dobre. Ako sme sa dozvedeli, môžu za to pracovné úspechy, ale aj výrazný úbytok jeho hmotnosti.

Prešiel premenou! Pri pohľade na módneho návrhára Fera Mikloška je viditeľné, že je o desiatku kíl ľahší. Tento fakt nám potvrdil aj on sám. V rozhovore prezradil, prečo sa rozhodol zhodiť a tiež aj spôsob, akým sa mu to podarilo.

„Je to kvôli tomu, že sa chcem cítiť dobre. Chcem prezentovať moju módu a chcem tiež nejako vyzerať,“ vysvetlil nám dôvod svojho odhodlania návrhár. Ten sa v priebehu dvanástich mesiacov zbavil až dvadsiatich piatich kíl. Novú postavu si pochvaľuje aj napriek tomu, že v minulosti s ňou nemal veľké problémy. 

Ak by ste predpokladali, že Mikloško tvrdo drel v posilňovni, ste na omyle. Na našu otázku, ako sa mu podarilo schudnúť zareagoval svojsky: „Rýchlo a veľmi dobre.“ Fero mal na chudnutie totiž celkom netradičný recept – veľmi dobre víno a naturálna ryža. Myslíte si, že Ferovi Mikloškovi zmena prospela? Zahlasujte v ankete pod článkom!

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Ferom Mikloškom o chudnutí, ale aj pracovných úspechoch.

 


miklosko_oprava


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu