Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Müller sa triasol počas priameho prenosu: Dochádzali mu sily!

Nešťastný a unavený Richard Müller. Zobraziť galériu (3)
Nešťastný a unavený Richard Müller.

PRAHA – Nebol vo svojej koži! Richard Müller (49) sa v sobotu objavil na odovzdávaní českých televíznych cien Týtý. V priamom prenose zaznelo jeho zvláštne ospravedlnenie Karlovi Gottovi (70), ktorý vraj práve kvôli nemu tento rok nezískal sošku. Ďaleko zarážajúcejšie však bolo Richardove spevácke vystúpenie. Počas priameho prenosu sa triasol, pridržiaval sa o stojan na mikrofón.

Richard Müller vyzeral byť počas sobotňajšieho priameho prenosu Českej televízie dezorientovaný. Napríklad, keď mal vyhlasovať speváčku roku. Vtedy sa na prekvapenie všetkých radšej zaoberal mužskou kategóriou. Namiesto dodržania scenára totiž okomentoval, že tento rok vyfúkol Karlovi Gottovi sošku Michal David. „Karle, je mi to strašne ľúto. Vlastne ja som ti priniesol nešťastie, lebo my sme si pred šatňami potykali. A ja som si hovoril, že s Karlom Gottom si nikdy nebudem tykať, a tak sa to stalo...“ povedal nešťastným hlasom.

To, že Richard nebol počas večera úplne v poriadku, dokázal aj pri samotnom vyhlasovaní víťazky. Kým sa všetci dozvedeli meno výherkyne, musel si Müller dvakrát pretočil kartičku, na ktorej to mal napísané. Vyzeralo to tak, akoby mal problém s čítaním. Úplne vo svojej koži nebol ani pri spievaní svojho songu Už. Neustále pozeral na obrazovku, kde mu bežal text piesne. Raz sa dokonca aj zakoktal.

Čo spôsobilo tieto prešľapy, sme zisťovali u spevákovho manažéra Adnana Hamzica. „Je pravda, že bol úplne hotový. Mali sme veľa práce. Bol v Londýne, potom nasledovali skúšky v Prahe, kde sme absolvovali množstvo návštev a rozhovorov. Zmohla ho únava,“ prezradil nám.

Ako sme sa dozvedeli, samotný umelec si uvedomil, že jeho spevácky výkon nemožno zaradiť medzi tie najlepšie. „Nemal dostatočne dobre nastavené odposluchy a vystupoval s novým orchestrom, s ktorým nebol zohratý. Ale ustál to, nerobil z toho cirkus,“ povedal Hamzic. Dúfajme, že po tejto skúsenosti spevák aspoň trochu okreše svoj pracovný program, aby sa niečo podobné radšej už neopakovalo... Veď zdravie je najdôležitejšie.

 

VIDEO: Vystúpenie Richarda Müllera na odovzdávaní cien TýTý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu