Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Winona Ryder sa vyzlieka, aby nás varovala

Chráň si kožu aj zadok! To odkazuje svetu nahá Winona Ryder. Zobraziť galériu (2)
Chráň si kožu aj zadok! To odkazuje svetu nahá Winona Ryder.

NEW YORK - Filmová hviezda 90. rokov Winona Ryder (35) bola posledných pár rokov zalezená v kúte a riešila svoje depresie. Teraz sa na verejnosti zaskvela v celej svojej paráde - uvedomelá Winona nafotila sériu aktov pre reklamnú kampaň v rámci boja proti rakovine kože. Najintímnejšie partie jej tela zakrývajú len nápisy - Chráň si kožu a Zachráň si zadok.

Čiernooká kráska už dlho nezakopla o poriadnu úlohu. Po škandále s drobnými krádežami v obchode sa jej veľké filmové úlohy vyhýbali širokým oblúkom. Herečka upadala do depresií, na ktoré podľa jej slov nepomôžu ani najlepšie lieky sveta: „Niet peňazí, ktoré by vám pomohli vyliečiť sa z pocitu, že ste zlomená a zmätená,“ prezradila depresívna Winona v jednom rozhovore. Teraz sa však zdá, že bývalej hollywoodskej jednotke sa opäť blýska na lepšie časy.

Po rokoch dostala prvú väčšiu filmovú rolu a zažiarila po boku Keanu Reevesa vo filme A Scanner Darkly. Dokonca sa ju podarilo získať pre veľkú reklamnú kampaň v rámci prevencie proti rakovine kože. Spoločne s takými hviezdami ako Naomi Campbell, Christy Turlington a Ditou Von Teese sa pre dobrú vec nechala nafotiť v Evinom rúchu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu