Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Winona Ryder túži po vzťahu s Keanu Reevesom

Winona Ryder Zobraziť galériu (16)
Winona Ryder

WASHINGTON - Hollywoodska herečka Winona Ryder (34) otvorene priznáva, že si robí chuť na svojho krásneho kolegu Keanu Reevesa (41). Spoznala ho pri nakrúcaní svojho najnovšieho filmu A Scanner Darkly. Ľutuje len, že nenakrúcali viac horúcich scén.

„Keanu vie, že mám o neho záujem, hovorím mu to neustále. Moja postava vo filme sa veľmi stará o človeka, ktorého hrá Keanu, a dokonca je veľmi príjemné starať sa o neho,“ opisuje Winona nakrúcanie netradičného hraného aj animovaného filmu A Scanner Darkly.

Najviac ju pri nakrúcaní spoločnej snímky hnevalo, že si so svojím idolom nemohla užiť vzrušujúce posteľné scény. „Bola som sklamaná, že sme si to poriadne neskúsili,“ vyznáva sa herečka, ktorá svojich kolegov, zdá sa, loví jedna radosť. Veď do jej náruče spadli už také hviezdy ako Johnny Depp či Matt Damon.

Teraz poškuľuje po Reevesovi, ktorý sa preslávil najmä filmom Matrix. S hercom sa pred piatimi rokmi kruto zahral osud, keď pri automobilovej nehode zomrela jeho priateľka. Odvtedy už pretieklo veľa vody a smútok zahnal júnovým vyhlásením, podľa ktorého sa túži oženiť a mať deti. Žeby s Winonou?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu