Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šmajda v šoku: Útok nahej fanúšičky!

Miroslav Šmajda Zobraziť galériu (4)
Miroslav Šmajda

BRATISLAVA – Z drsného rockera strachopud?! Superstarista Miroslav Šmajda (22) cez víkend nečakane triumfoval počas vyhlasovania ocenení Žebřík v Plzni. Okrem troch sošiek si odniesol aj zaujímavý a netradičný zážitok. Pred kultúrnym domom na neho čakala fanúšička, ktorá mu urobila striptíz!

Na superstaristu dobrý výkon! Miroslav Šmajda získal na českom Žebříku v Plzni zo štyroch nominácií hneď tri ceny - v kategóriách Najlepší album (Čo sa týka lásky), Najlepšia skladba (Last forever) a Objav roku.

O ďalšie prekvapenie sa mu postarala miestna fanúšička, ktorá mu chcela darovať svoje nahé telo. Po vyhlásení ocenení na neho čakala pred miestnym kultúrnym domom, kde sa pred  spevákom začala vyzliekať. „V živote som nič podobného nezažil, myslel som, že sa chce vyfotiť alebo také niečo, a naraz som pozeral na jej odhalené prsia," popísal udalosť českému portálu super.cz Šmajda.

Ten nečakane po sexi predstavení vzal nohy na plecia. Pre slečnu to však nebol zďaleka koniec. Polonahá, iba v nohavičkách, ho prenasledovala až do miestneho rockového klubu. Ochranka ju však pustila dnu až v momente, kedy sa opäť obliekla a bola za slušnú. Či sa k spevákovi ešte odvážila priblížiť, sa českým kolegom zistiť nepodarilo. Od Mira sme sa snažili zistiť o tejto kauze viac, no mal počas celého dňa vypnutý telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu