Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rakovská si uťahovala z vymachleného Šmajdu: Kde máš svaly, slečinka?!

Miro Šmajda bol hosťom v hudobnej relácii Barbory Rakovskej. Zobraziť galériu (3)
Miro Šmajda bol hosťom v hudobnej relácii Barbory Rakovskej.

BRATISLAVA - Nešetrila ho! Druhým hosťom novej hudobnej relácie Barbory Rakovskej (25) s názvom Voyo music bol Miroslav Šmajda (23) alias Max Jason Mai. Do štúdia prišiel výrazne namaľovaný - v líčení dokonca tromfol aj samotnú moderátorku. Tá si preto neodpustila zopár narážok na jeho vizáž. A tiež na svalovú hmotu.

Aj Barbora Rakovská patrí do kategórie ľudí, ktorí sú presvedčení o tom, že Miro Šmajda skrátka nemôže mať také vypracované telo, akým sa pýši na najaktuálnejších záberoch. Preto si do neho počas nakrúcania svojej hudobnej relácie rypla. Chcela vedieť, ako k tým svalom prišiel. A tiež požadovala dôkaz toho, že ich naozaj má také vypracované, ako prezentuje.

„Je to naozaj moje telo. Na tej fotke som napumpovaný po nejakých 550-tich kľukoch,“ presviedčal plavovlásku Max Jason Mai. Moderátorka však chcela na vlastné oči vidieť, že neklame. V hlave jej skrsla myšlienka, aby sa vyzliekol a ukázal svaly. No finalista prvej série Česko Slovenskej SuperStar sa ošíval. „Nedám dole tričko. Toto nie je relácia na to určená,“ vyhováral sa spevák. Nakoniec však Barbore ulahodil aspoň tým, že si vyhrnul rukáv a vytasil biceps.

Okrem Mirovho vyrysovaného tela Rakovská neobišla ani ďalšiu tému týkajúcu sa jeho vizáže - výrazné líčenie. Na nakrúcanie dnešného vydania hudobnej relácie totiž prišiel vyšminkovaný viac ako samotná tvár programu. „Mne to zaberie 2 minúty roboty,“ prezradil, ako si maľuje očné linky. Techniku by mu zrejme závidela nejedna mejkap artistka. „Linky si nerobím moc rovné. Skôr také rozmazané - nech sú rozbité. Je mi to jedno,“ sebavedomo prezradil svoj recept spevák. Uvidíme, ako zoberú jeho imidž v azerbajdžanskom meste Baku, kde nás bude blondiak v máji reprezentovať v súťaži Eurovision Song Contest.

Miro musel Barbore dokázať, že má také svaly, akými sa pýši na svojich najnovších záberoch.
Zobraziť galériu (3)
Miro musel Barbore dokázať, že má také svaly, akými sa pýši na svojich najnovších záberoch.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Záber, kvôli ktorému si Barbora doberala Mira. Spevák prezradil, že takýto efekt dosiahol vďaka množstvu kľukov.
Zobraziť galériu (3)
Záber, kvôli ktorému si Barbora doberala Mira. Spevák prezradil, že takýto efekt dosiahol vďaka množstvu kľukov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu