Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Vychudnutá Megan Fox: Chce pribrať a byť opäť zvodná!

Megan Fox Zobraziť galériu (13)
Megan Fox

LOS ANGELES – Väčšina chudne, ona chce pribrať! Svet šoubiznisu je niekedy poriadne zamotaný, zdá sa však, že v prípade Megan Fox (24) majú všetci jasno – je prichudá. A hoci herečka by chcela svoje sexi obliny späť, nie je to také jednoduché!

Nevie pribrať! Osobný tréner Megan, Harley Pasternak, ktorý trénuje aj Roberta Pattinsona, Katy Perry či Amandu Seyfried prezradil, že aj jemu samému sa zdá herečka prichudá. „Či sa bojím, že je Megan prichudá? Áno!“ povedal. „Verte tomu alebo nie, v tomto prípade je to naozaj o rýchlom metabolizme,“ vysvetlil príčinu Meganinej chudej postavy.

Klebety ju hnevajú! Brunetka je vraj citlivá na to, keď jej ľudia naznačujú, že za jej vychudnutú postavu môže anorexia či bulímia. „Niekedy je naozaj znechutená a vraví ‘potrebujem pribrať’… Ľudia si o nej myslia ‘tá musí mať anorexiu’, ale v skutočnosti má od toho poriadne ďaleko” opisuje Meganino zúfalstvo Pasternak.

Megan sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka filmu Transformers, v ktorom si zahrala po boku herca Shiu LaBeouf. Už v druhej časti dostala podmienku, že musí najskôr pribrať približne päť kíl. Vtedy sa jej to podarilo a vo filme sa objavila. Do tretieho pokračovania Transformerov si však režisér pozval radšej modelku Rosie Huntington Whiteley. Megan sa mu totiž zdala prichudá a nezdravo vyzerajúca. Niet sa čo čudovať, že sa herečka snaží pomôcť svojej kariére a chce pár kíl pribrať!
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu