Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vytočený abstinent Mikla: V Markíze ho nútili piť!

Robo Mikla v programe Bez servítky s pohárikom v ruke. Zobraziť galériu (3)
Robo Mikla v programe Bez servítky s pohárikom v ruke.

BRATISLAVA – Trpká príchuť! Robo Mikla (29) sa nechal nahovoriť na účinkovanie v markizáckej šou Bez servítky. Ako je už v relácii zvykom, všetci variaci vítajú svojich hostí prípitkom. A nevyhli sa tomu ani Miklovi spolusúťažiaci. Tí núkali spevákovi pohárik aj napriek tomu, že je abstinujúcim alkoholikom.

Totálny prešľap! Je verejne známe, že Robo Mikla mal v minulosti vážne problémy s alkoholom, ktoré spôsobili, že musel vyhľadať odbornú lekársku pomoc. Škandály, ktoré vyrobil v opojení, kedysi zapĺňali titulné stránky. Zdá sa však, že jeho kolegovia z hudobnej brandže na to úplne zabudli.

Robo momentálne účinkuje na obrazovkách Markízy v projekte Bez servítky. Svoje kulinárske umenie tam s ním predvádzajú aj Martin Husovský z Komajoty, objav roka Ján Mitaľ, člen Tublatanky Juraj Topor a speváčka Misha. Práve ona bude hostiteľkou dnešného večera. A ani ona sa nevyhla veľkej chybe. Svojím hosťom totiž pri nakrúcaní ponúkla alkoholický prípitok. Pritom Mikla by sa mal každému takémuto nápoju vyhnúť veľkým oblúkom. Veď pre abstinujúceho alkoholika neexistuje nič horšie. Málokedy to totiž potom skončí len pri jednom poháriku.

Našťastie, Robo sa tento raz ovládol. S kolegami si štrngol a potom si vypýtal obyčajnú vodu. Ako sme sa však dozvedeli, nadšený zo spomínanej nástrahy veru nebol. „Sťažoval sa, že mu všetci ponúkali alkohol. Dosť ho to vytočilo. Jediný Juraj Topor mu pripravil detské šampanské,“ prezradil nám zdroj z Miklovho okolia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu