Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Mokrý dal kopačky Markíze: Kašlem vám na Ordináciu!

Juraj Mokrý sa vytráca z Ordinácie. Zobraziť galériu (4)
Juraj Mokrý sa vytráca z Ordinácie.

BRATISLAVA - Koniec! Moderátor a zabávač Juraj Mokrý (33) postupne stráca v televízii Markíza jeden džob za druhým. Topky.sk najnovšie zistili, že si nezahrá ani v pripravovaných častiach seriálu Ordinácia v ružovej záhrade!

Takmer presne pred rokom prišiel moderátor Juraj Mokrý o svoju reláciu s názvom Tomu neuveríš!, do ktorej ho vedenie v Záhorskej Bystrici angažovalo tesne po víťazstve v Let´s Dance 3. Teda v čase, kedy jeho popularita nadmieru stúpala. Program sa však neujal. A moderátorovi nezostalo nič iné, iba sa uspokojiť s účinkovaním v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Tam sa objavoval ako psychiater Aurel Suchý.

Topky.sk sa však dozvedeli, že aj tento posledný kšeft v Markíze je už minulosťou. „Jarnú sériu nenakrúcal zatiaľ vôbec. Momentálne je jeho seriálová linka utlmená,“ dozvedeli sme sa od zdroja z televízie. Zisťovali sme preto od samotného herca dôvod, kvôli ktorému sa zo seriálu vytratil. „Lebo moja postava bola designovaná a rozpísaná ako chrípka. Tak ako prišla, tak aj odišla, pomaličky a dostratena,“ povedal nám Mokrý.

Ako tvrdí, s tvorcami rozviazal zmluvu on sám. Jeho postava doktora Suchého bola podľa neho nevyužitá. Dôkazom toho môžu byť Jurajove slová, z ktorých vyznieva, že ho koniec v Ordinácii nemrzí. „Človek sa vždy teší, keď vyzdravie," tvrdí herec.

Hoci Mokrý nenakrúca seriál, nedostatkom práce asi netrpí. Svoj čas venuje príprave na filmový projekt, na ktorom spolupracuje so svojou údajnou partnerkou Evou Maštalírovou. Keď sme chceli od zabávača vedieť, či má okrem toho aj iné pracovné aktivity, odpovedal nám svojsky: „Jednoročný kontrakt s klubom Kontinentálnej hokejov ligy (KHL). Hovoril som o tejto možnosti so Štefanom z Telerána a povedal mi, aby som ostal... Takže ostávam v modro-žltých dresoch." Nechajme sa prekvapiť, kde sa objaví najbližšie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu