Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Stop pre Clooneyho: Kvôli ženám a drogám!

George Clooney pri natáčaní Zobraziť galériu (12)
George Clooney pri natáčaní (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec George Clooney (49) sa v pripravovanom filme The Ides of March znovu dostane do prostredia politiky. Mimo filmového plátna sa kvôli svojmu spôsobu života vraj do politiky nehodí. Povedal to americkému časopisu Newsweek.

"Viete, pre politiku som nežil ten správny život," povedal v článku zasvätenom jeho humanitárnej práci v Sudáne. "Pravda je, že som š...l veľa báb a bral veľa drog," podotkol  herec, ktorého časopis People dvakrát vyhlásil za najsexi muža planéty.

Podľa Clooneyho by prefíkaný účastník politickej kampane začal "od začiatku". "Povedal by: 'Robil som všetko. Pil som vodu z bonga. Teraz hovorme o problémoch'. To by bolo moje heslo - 'Pil som vodu z bonga.'?".

Držiteľ Oscara z roku 2006 za výkon v politickom thrilleri Syriana podľa agentúry Reuters podobne reagoval v roku 2007. Vtedy sa objavili návrhy, aby kandidoval do Senátu proti republikánovi Mitchovi McConnellovi.

Clooneyho v roku 2008 vymenovala Organizácia Spojených Národov poslom mieru za jeho úsilie upozorniť na humanitárnu krízu v sudánskom regióne Darfúr. Newsweeku povedal, že jeho prácou v nepokojnej oblasti je "nechať počuť hlas chlapíka, ktorý tu žije a bojí sa, že mu zmasakrujú ženu a deti".

Film The Ides of March rozpráva o idealistickom kandidátovi na prezidenta, ktorý sa zapletie do špinavej politiky. Clooney sa podieľal na scenári a drámu bude aj režírovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu