Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zázrivého silikónka z Kapra na torte: S týmto dedkom randí... Pre peniaze!

Marián Zázrivý asi nevie, kto je jeho silikónová favoritka Dominika Mesarošová. Zobraziť galériu (5)
Marián Zázrivý asi nevie, kto je jeho silikónová favoritka Dominika Mesarošová.

PRAHA/BRATISLAVA – Nemá šancu! Marián Zázrivý (36) sa pri nakrúcaní kuchárskej šou zahľadel do modelky Dominiky Mesarošovej (25). Tá však už priateľa má, je ním podnikateľ Petr Ptáček (65), starší o 40 rokov! A blondínka sa netají tým, že je s ním kvôli peniazom. Ako tvrdí, chudobný by u nej nemal žiadnu šancu.

Slávna vďaka prsiam! Dominika Mesarošová sa v Čechách dlho zviditeľňovala len vďaka svojim silikónom. Keď jej trojky nestačili, za účasti fotografov absolvovala ďalšiu plastickú operáciu. Jej vnady bývajú teraz označované za päťky až šestky.

Ďalšiu vlnu záujmu blondínka zdvihla, keď si začala s podnikateľom starším o 40 rokov. Samozrejme, v médiách sa nezabudla pochváliť ani luxusným tátošom, ktorého od neho dostala. „Myslím si, že to nie je nič neobvyklé, dostať od partnera auto,“ povedala pre televíziu Barrandov.

Oveľa viac však zaujala jej odpoveď na otázku, či by s Petrom chodila, aj keby nemal toľko peňazí. „Tak s chudákom by som určite nikdy nebola. Keby bol chudobný, tak asi nie. To hovorím tak, ako to je,“ zahlásila úprimne.

Túto jej spoveď ale určite nevidel Marián Zázrivý, ktorý sa s modelkou stretol na nakrúcaní programu Kapor na torte. Okamžite sa totiž do silikónovej modelky zahľadel. „Myslím, že dokonca veril, že medzi nimi niečo vzniká. Správal sa k Dominike dosť dôverne,“ prezradil nám náš zdroj.

No kým Zárivému nemusí vadiť, že Mesarošová je momentálne zadaná, jej by na ňom niektoré veci prekážať mohli. Veď nie je ani zamestnaný, nieto ešte aby mal nejaké milióny na konte. Marián, spamätaj sa! U nej nemáš žiadnu šancu...

Fotografiu Dominiky a jej staršieho priateľa nájdete v našej GALÉRII.

VIDEO: Dominika priznáva, že s chudobným mužom by nežila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu