Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hudák prestal s tajnosťami: S milenkou aj na svadbe Sklovskej!

Michal Hudák s priateľkou Denisou. Zobraziť galériu (5)
Michal Hudák s priateľkou Denisou.

DUNAJSKÁ STREDA – Na sobotňajšej svadbe speváčky Sisy Sklovskej (45) nechýbal ani moderátor a herec Michal Hudák (40). Rozvedenému Prešovčanovi robila garde jeho o desať rokov mladšia partnerka Denisa. Vzhľadom na to, že zaľúbenci nechodia do spoločnosti príliš často, túto príležitosť si poriadne užili!

To sa často nevidí! Moderátorovi Michalovi Hudákovi začiatkom minulého roka definitívne skrachoval zväzok s dlhoročnou manželkou Editou. Po jeho boku sa stále viac objavovala mladšia tmavovláska. Okolo nového vzťahu robil moderátor dlho prehnané tajnosti. V sobotu ho však jeho partnerka Denisa sprevádzala na hostine speváčky Sisy Sklovskej.

Ako nám herec prezradil, na oslave sa veľmi dobre zabával. „Mal som tam kopec priateľov. Spočiatku to bolo také oficiálne, bolo treba dodržiavať nejaký ten protokol. Predsa len, bol tam prezident. Ale každou hodinou sa to viac a viac uvoľňovalo. Aj sme si zatancovali,“ poznamenal Hudák so smiechom. „Neodchádzali sme medzi prvými,“ dodal.

Pri zmienke toho, že sa s partnerkou v spoločnosti objavujú pomerne málo, poznamenal: „Nevyhľadávam takéto akcie. Občas spravím výnimku, keď ma priatelia zavolajú.“  Vyzerá to tak, že Hudák a jeho partnerka si oveľa viac vychutnávajú chvíľky strávené vo dvojici.

Chcete vedieť, ako to na svadbe vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Prečo zvolila Sisa Sklovská žlté svadobné šaty? TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu