Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Judínyovej rodičia: Erika, priber aspoň 10 kíl!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Štíhla ako prútik! Moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová nemala nikdy problém s kilami navyše. Práve naopak! Neustále ich zhadzuje. Teraz vyzerá tak, akoby držala poriadne drastickú diétu. Čo s tým mieni robiť?!

Hoci je brunetka Erika Judínyová so svojou postavou spokojná, priznáva, že nejaké to kilo navyše by jej neuškodilo. „Ja sa o seba nijak špeciálne nestarám. Žiadne diéty som nikdy nedržala ani nedržím. Ale chcela by som pribrať jedno alebo dve kilá, len sa mi to nedarí, a to normálne papám,“ povedala topkám Judínyová. „Moji rodičia by si priali, aby som pribrala aj desať kíl, ale to nehrozí. To už by bolo moc,“ bráni sa väčšiemu priberaniu moderátorka.

Jej priatelia a známi vraj tvrdia, že takáto chudá postava jej pristane najviac. Zaujímalo nás preto, ako si takú štíhlu figúru udržuje. „Dokonca ani necvičím. Ja skôr zhodím nejaké to kilo z pracovného stresu pri vyrábaní Smotánky,“ tvrdila Judínyová, ktorá patrí medzi najštíhlejšie ženy slovenského šoubiznisu. Ako sa zdá milé dámy, Erikin recept na štíhlosť je jasný. Veľa pracovať a byť pod stresom! Len pozor, aby ste chudnutie príliš neprehnali.

Ako si vyberá Erika šaty na ples?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu