Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Aj Keanu Reeves sa oženil!

Zaľúbený Vánok a Jeseň sa rozhodli pre spoločnú cestu životom. Zobraziť galériu (5)
Zaľúbený Vánok a Jeseň sa rozhodli pre spoločnú cestu životom.

LOS ANGELES - Jeseň skrotila Chladný Vánok Vejúci Nad Horami. Táto záhadná veta znamená len toľko, že "matrixový" herec Keanu Reeves (40) sa oženil. Taký je význam slova Keanu v havajskom nárečí. Vzal si herečku Autumn Macintosh (39), ktorej meno znamená v angličtine Jeseň. Píše o tom denník Daily Star.

Ďalšie hviezdne manželstvo bolo uzatvárané tajne. Informácie o civilnom obrade z konca minulého mesiaca prenikli na verejnosť až teraz. "Mladomanželia si neželali rozruch. Hostina sa konala v malej reštaurácii, bola jednoduchá a vkusná," prezrádza rodinný priateľ. Pár sa tajnostkársky správal aj k priateľom. Tí sa až pri stole dozvedeli, že sa práve zúčastňujú na svadobnej hostine. Nedávno tak urobili herečka Renée Zellweger a jej manžel Kenny Chesney.

Na rozdiel od nich sa však známosť Keanu a Autumn začala pred desiatimi rokmi, vzťah obnovili vlani, zasnúbili sa v auguste. Keanu medzitým chodil s britskou herečkou Amandou De Cadanet, bojoval s depresiami a rodinnými problémami. Pred piatimi rokmi jeho vtedajšia priateľka Jennifer Syme porodila mŕtve dieťa, o rok neskôr zahynula pri dopravnej nehode, hercova sestra už niekoľko rokov bojuje s leukémiou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu