Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

To je premena! Kedysi tučko, dnes slávny a ženatý – so sexicou!

Neuveriteľná premena - úspešný Russell Brand bol pred rokmi poriadne vypasený Zobraziť galériu (7)
Neuveriteľná premena - úspešný Russell Brand bol pred rokmi poriadne vypasený

LONDÝN – Z neveľmi sympatického tínedžera hviezda svetového formátu! Aj tak by sa dal opísať vývoj imidžu britského komika Russella Branda (35). Pri pohľade na jeho fotografiu zo školských čias vám totiž napadne jediné: Tento dokázal zbaliť sexbombu Katy Perry?!

Zamračený pohľad, bacuľaté líca a účes v štýle Elvisa! Tak kedysi vyzerala tvár známeho zabávača, ktorý v Británii patrí medzi kontroverzné mužské celebrity. Jeho súčasný zovňajšok však s tým zo záberu ako vystrihnutého zo školskej ročenky nemá absolútne nič spoločné. Russell totiž nielenže poriadne schudol, ale nechal si narásť aj strnisko a polodlhé kučeravé vlasy. Takto upravený zrejme nebude na zahodenie – veď jeho šarmu podľahla aj sexi speváčka Katy Perry!

Lámačom ženských sŕdc zrejme nikdy nebol! Hoci tento komik dnes baví a zároveň poburuje celý svet, k úspechu sa dopracoval viac ako tŕnistou cestou. Ak na starej fotke, ktorú vyhrabal magazín COED, príliš vraští čelo, čudovať sa mu nemožno. Život sa s ním totiž ani trochu nemaznal!

Trpké detstvo začalo rozvodom rodičov už šesť mesiacov po jeho narodení. Zrejme najstrašnejší zážitok však prišiel v období, keď sotva začal chodiť do školy. Ako sedemročný bol sexuálne zneužitý, v štrnástich prepadol bulímii a o dva roky neskôr už lietal v tvrdých drogách. O to neuveriteľnejšie pôsobí fakt, že ho poznajú nielen v rodnej krajine, ale aj za oceánom. A manželku mu závidí polovica sveta!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu