Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Tehotná Cat Girl Dubajová sa zaobľuje: Takto mi rastie bruško!

Natália sa pýši rastúcim bruškom. Zobraziť galériu (5)
Natália sa pýši rastúcim bruškom.

TLMAČE – Z priberania má radosť! Víťazka súťaže krásy Cat Girl z roku 2008 Natália Dubajová (27) prežíva jedno z najkrajších období svojho života. Už o niekoľko týždňov privedie na svet svoje prvé bábätko. Tehotenským bruškom sa tmavovláska pýši nielen doma, ukázala ho aj v zahraničí!

Len nedávno si Natália Dubajová spoločne s partnerom Marekom užila dovolenku na Kube. Od exotiky ju neodradilo ani tehotenstvo. Navyše, práve v ďalekej destinácii ju priateľ požiadal o ruku!

„Bolo to veľmi romantické prekvapenie," povedala nám Natália. K téme svadby sa ale viac nevyjadrila. S partnerom si ju zrejme naplánujú až po narodení potomka. Ten by mal prísť na svet už o pár týždňov. Dôkazom blížiaceho sa pôrodu jej aj Dubajovej zväčšujúce sa bruško. 

Jej tehotenstvo sa pritom dá označiť za zázrak. Lekári jej totiž kedysi stanovili diagnózu neplodnosť. A Natália kvôli nepríjemným vedľajším účinkom odmietla liečbu tohto problému. Neskôr ale zašla za ľudovým liečiteľom a výsledkom jeho rád je bábätko, ktoré kráska nosí pod svojím srdcom.

Nátalia si očividne s objektívom fotoaparátu rozumie. Ako sú na tom iné slovenské krásky? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu