Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Czoborovej manévre: Zdrhá pred exmilencom?!

Zora s Borisom navštevovala plesy často, Andrej svoju premiéru na noblesnej akcii ešte nemal. Zobraziť galériu (5)
Zora s Borisom navštevovala plesy často, Andrej svoju premiéru na noblesnej akcii ešte nemal.

BRATISLAVA – Nový chlap, nové zvyky! Zora Czoborová (44) bola doteraz stálou súčasťou tých najznámejších plesov. Tento rok sa však zdá, že akciám, ktoré pravidelne navštevovala s exmilencom Borisom Baligom (31), sa so súčasným partnerom Andrejom (24) vyhýba.

Krepčiť nebude! Zora Czoborová v posledných rokoch málokedy chýbala na Plese v opere, či na Bratislavskom bále. Tento rok však namiesto najprestížnejšej spoločenskej akcie uprednostnila lyžovačku. Zaujímavé je, že k dôvodom absencie na otváracom plese tejto sezóny sa odmietla vyjadriť.

Zisťovali sme, či aspoň bál poctí svojou prítomnosťou. „Mám v pláne iba jeden ples, ktorý sa bude konať začiatkom marca,“ povedala nám Czoborová. Lenže ako vyplynulo z jej ďalších slov, ani tam jej účasť nie je istá. „Ešte uvidím, či namiesto toho nepôjdem radšej na lyžovačku,“ nechala si otvorené zadné dvierka.

To by znamenalo, že tento rok podnikateľka na plesy jednoducho kašle. Žeby jej nový priateľ Andrej mal problémy s takouto noblesnou zábavou a tancom? „Pre neho nie je ples problém, pokiaľ to nie je často. A tanečník je veľmi dobrý,“ vysvetlila nám Zora.

Pravdepodobne teda zostáva už len jeden dôvod. Czoborová zrejme nechce s novým milencom vymetať tie isté akcie, na ktorých sa stabilne ukazovala s expartnerom Borisom Baligom. Možno si chce dať aspoň jeden rok pauzu... Nechajme sa prekvapiť, ako bude vyzerať jej budúca plesová sezóna.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu