Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexepíl z Južnej Afriky: Je blond a má veľké prsia!

Juhoafrická modelka Genevieve Morton je obdarená v správnych partiách Zobraziť galériu (6)
Juhoafrická modelka Genevieve Morton je obdarená v správnych partiách

PRETÓRIA – Jej telo je pre bikiny ako stvorené! Aj keď sa glamour modelka Genevieve Morton (24) môže pýšiť exotickým pôvodom, tým ostatným z radu rozhodne nevytŕča. Ako plážová sexbomba má totiž všetko, čo treba – blond vlasy, modré oči a dobre vyvinuté poprsie!

Spredu objemné vnady, zozadu chrumkavý zadoček! To všetko ponúka postavička blonďavej Genevieve, ktorá sa v miniatúrnych bikinách nechala zvečniť pre najnovšie vydanie magazínu FHM. Tomu, že provokatívne fotenie dopadlo na výbornú, sa však čudovať rozhodne nemožno – veď sexi Juhoafričanka trávi v plážových kúskoch väčšinu pracovného času!

V prípade časopisu FHM to nie je prvýkrát, čo nadviazal spoluprácu práve s touto sexicou. Genevieve totiž už jedno pikantné fotenie preňho absolvovala – v roku 2007 si zapózovala vo zvodných súpravičkách spodnej bielizne. Pýtate sa, čo sa odvtedy u nej zmenilo? Blysla sa medzi hviezdami minuloročnej kolekcie plaviek Sports Illustrated a ako sama tvrdí, vyrástla. Už vraj nie je len sladkým dievčatkom!

„Rozdiel je v tom, že poznáte, aké sú vaše štandardy a čo očakávate od ľudí a od života. Ja očakávam veľa,“ prezradila so smiechom na otázku, v čom sa líši status ženy a dievčaťa. A hoci vďaka svojej práci už precestovala kus sveta, v otázke chlapov má takisto jasno. Za iným než „domácim“ sa ani neobzrie: „Muži z Južnej Afriky sú takí sexi, že si iných chlapov ani nevšímam.“





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu