Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najstaršia užívateľka Facebooku nestačí odpisovať

Najstaršia užívateľka Lillian Loweová
Najstaršia užívateľka Lillian Loweová

LONDÝN - Britka Lillian Loweová je zaneprázdnená odkazmi nových priateľov, ktorí s ňou chcú komunikovať na sociálnej sieti Facebook. Má 103 rokov a doteraz bola na internete v kontakte hlavne s príbuznými a niekoľkými priateľmi.

Keď ale bolo uverejnené, že je najstaršia užívateľka siete, jej kontakty sa rozrástli na stovky, takže stará dáma nie je schopná odpovedať všetkým. Informuje o tom stanica BBC.

Pani Loweová žije v Tenby v grófstve Pembrokeshire. Najstaršia z 500 miliónov užívateľov Facebooku sa stala po smrti Ivy Beanovej, ktorá zomrela v júli vo veku 104 rokov. Bývalá hoteliérka a podnikateľka vraj využíva sieť dvakrát týždenne, aby udržala kontakt s rodinou, ku ktorej patria aj dvaja študenti na univerzite v Cardiffe.

"Veľmi rada sa pozriem na vnúčatá a porozprávam sa s nimi. Ale zaberie to veľa času. Mám veľa priateľov, vnúčatá a pravnúčat. Informujú ma o tom, čo robia alebo na aké večierky chodi. Používam to naozaj iba ako zábavu. Som začiatočníčka a veľmi sa mi to páči, "hovorí stará dáma.

Ľuďom jej veku vraj sociálna sieť pomáha udržať aktívnu mozog. Teraz jej začali chodiť odkazy z celého sveta v takom množstve, že nebude schopná odpovedať na všetky. O Twitteri pani Loweová počula, ale nevie, čo to je.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu