Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kam s deťmi cez víkend?

Vianočné trhy v Inchebe
Vianočné trhy v Inchebe

Nasledujúci pondelok je v kalendári meno, ktoré majú všetky deti radi. Mikuláš je akýmsi navnadením sa na Vianoce, zároveň pre najmenších v sebe nesie atmosféru tajomna a prekvapenia.

Ratolesti si v nedeľu budú čistiť čižmičky a veriť, že počas roka poslúchali dostatočne na to, aby si v nich našli štedrú nádielku sladkostí a drobných darčekov. Ak chcete stretnúť Mikuláša pri práci, určite príďte v nedeľu popoludní do Incheby.

Máme informáciu, že od 14:30 sa bude pohybovať výstavnými halami a obveseľovať návštevníkov vianočných trhov. Deti určite neodídu na prázdno, Mikuláš im dá sladkú odmenu, prípadne sa s ním na pamiatku môžu odfotografovať. Ak by sa rodičia rozhodli prezrieť si pestrú ponuku 350 predajcov, pre deti je pripravený detský kútik.

Vianočné trhy v Inchebe trvajú od 3. 12. do 19. 12. a sú otvorené cez týždeň od 11:00 do 19:00 a cez víkend od 10:00 do 20:00. V ponuke je najmä spotrebný tovar – oblečenie, bytový textil, hračky, knihy, kožené výrobky, elektronika, domáce potreby, ale samozrejme aj dekorácie, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria. Dni Vianoc v Inchebe v sebe snúbia skvelé nákupy, vianočnú pohodu a atmosféru trhov, avšak v pohodlí a teple interiéru.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu