Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Začali sa vianočné trhy v Inchebe

Vianočné trhy v Inchebe
Vianočné trhy v Inchebe

Dnes odštartovali tradičné vianočné trhy v Inchebe, ktoré sú známe ako Dni Vianoc. Ide už o 21. ročník podujatia.

Tentokrát na ploche 10 000 m² nájdete až 350 predajcov. V ponuke je najmä spotrebný tovar – oblečenie, bytový textil, hračky, knihy, kožené výrobky, elektronika, domáce potreby, ale samozrejme aj dekorácie, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria. Dni Vianoc v Inchebe v sebe snúbia skvelé nákupy, vianočnú pohodu a atmosféru trhov, avšak v pohodlí a teple interiéru.

Aj tento rok na trhoch okrem nákupov nájdete ukážky prác ľudových remeselníkov. Cech remeselníkov Slovenska združuje ľudí, ktorým záleží na tom, aby sa zručnosť a umenie našich predkov zachovali, a preto navštevujú podujatia, kde môžu verejnosti predviesť výrobu sviečok z vosku, paličkovanie, drevorezbu, spracovanie koží a kovov, či výrobu bižutérie.
Pre návštevníkov je pripravený aj kultúrny program v podobe vystúpení folklórnych súborov. Vianočné trhy v Inchebe trvajú od 3. 12. do 19. 12. a sú otvorené cez týždeň od 11:00 do 19:00 a cez víkend od 10:00 do 20:00. Symbolické vstupné vo výške jedného eura oprávňuje každého návštevníka skúsiť šťastie a zapojiť sa do žrebovania o krásne ceny, ktorých výhercovia budú známi v nedeľu 19.12. Parkovanie je zdarma.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu