Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sestry chudli spolu, dokopy zhodili 140 kilogramov!

Paula (vľavo) a jej sestra Karren Zobraziť galériu (4)
Paula (vľavo) a jej sestra Karren

LONDÝN - Keď sa jednovaječné dvojčatá Karren a Paula (46) rozhodli schudnúť, mali pred sebou ešte jeden cieľ - ani jedna nechcela byť tučnejšia ako tá druhá.

Dvojičky robili vždy všetko spolu, a to sa nezmenilo ani po tom, ako sa rozhodli pre najväčšiu výzvu svojich doterajších životov. Obidve ženy poháňané vzájomným súperením sa totiž pustili do nezvyčajných pretekov so svojou vlastnou nadváhou.

Každá sa však do boja s nadbytočnými kilami pustila iným spôsobom. Zatiaľ čo Paula z finančných dôvodov uprednostnila tradičný recept v podobe diéty a cvičenia, Karren si zvolila drastickejší postup a nechala si spraviť bandáž, čiže podviazanie žalúdka. Obom ženám sa tak dokopy podarilo schudnúť neuveriteľných 140 kilogramov!

S odtučňovacou kúrou začali po smrti svojho otca, ktorý sa kvôli nadváhe svojich dcér obával o ich zdravie. "Otec sa bál čo s nami bude, pretože problémy s nadváhou sme mali celý život. Vyskúšali sme desiatky rôznych diét, no žiadna nepomohla," vysvetľuje Karren.

"Bola to veľmi náročná cesta, obzvlášť pre Paulu, ale teraz sa vďaka tomu cítime fantasticky. Odrazu máme v sebe toľko energie. Škoda, že tu už nie je náš otec aby videl, čo sme dosiahli," dodáva na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu