Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jedlo servírujú na nahých telách modeliek

Zákazníci reštaurácie nápad veľmi oceňujú
Zákazníci reštaurácie nápad veľmi oceňujú

PUNTA GORDA - Zákazníci jednej floridskej reštaurácie ponúkajúcej sushi majú dôvod na radosť. Lahodný pokrm si totiž odteraz môžu vychutnať nielen z tanierov, ale aj z tiel nahých ľudí.

"Počul som o tom a som z tohto nápadu nadšený," hovorí jeden z pravidelných zákazníkov. Dlhoročný klient je totiž jedným z mnohých, ktorí sa už nevedeli dočkať servírovania ich obľúbenej pochúťky na nahých telách krásnych modeliek a modelov.

"Myslím, že je to milé. Pripomína mi to film Sex v meste, kde sa jedna z hlavných predstaviteliek kvôli svojmu priateľovi takisto obložila surovým mäsom," dodáva Donna Mayo.

Pre správnosť veci sa patrí uviesť, že modelky nie sú úplne nahé; vždy ich pomaľujú farbou a intímne miesta majú zakryté spodnou bielizňou. Ani jedlo sa nepokladá priamo na ich telá, medzi ne a mäso z pochopiteľných dôvodov vkladajú tenkú vrstvu morských rias.

"Je to elegantné, má to štýl a nie je to vtieravé," hodnotí svoj nápad majiteľ reštaurácie Shane Federici. Nuž dodajme len, že všetkým návštevníkom tohto podniku želáme dobrú chuť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu