Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prezlečení za gorily zmiatli návštevníkov zoo

Gorily pôsobili naozaj autenticky
Gorily pôsobili naozaj autenticky

MELBOURNE - Návštevníkov zoologickej záhrady vo Werribee na predmestí Melbourne zmiatla dvojica austrálskych televíznych komikov, ktorí sa prezlečení za gorily hrali s autíčkami na diaľkové ovládanie, jazdili na bicykloch, hrali golf a dokonca vypili niekoľko pív. O mystifikácii informoval denník Herald Sun. Herci sa potom vo vysielaní rozhlasovej stanice Fox FM ospravedlnili predovšetkým deťom.

"Na našu obranu je nutné povedať, že zoologická záhrada vo Werribee žiadne gorily nemá," uviedol Hamish Blake, ktorý sa spoločne so svojím kolegom Andym Leem navliekol do opičieho kostýmu pri natáčaní televízneho programu. "Žiadne skutočné gorily sme pred divákmi neskrývali," dodal komik s tým, že keby to tak bolo, skutoční primáty by s najväčšou pravdepodobnosťou hrali niekde v ústraní šach.

Duo potom ubezpečilo, že ostatné zvieratá v zoo sú skutočné a žiadny herec ani zriadenec sa do ich kostýmu neoblieka. Zároveň sa ospravedlnili rodine pána Peceka, ktorý odhalil, že gorily neboli pravé a nevedel, ako to má vysvetliť svojim deťom.

"Na druhej strane mali deti prvýkrát príležitosť vidieť na vlastné oči falošnú gorilu. A to bol, myslím, veľký zážitok pre nás pre všetkých," skúšal sa na veci pozrieť z tej lepšej stránky Lee.

Blake a Lee začali ako rozhlasoví moderátori a v okolí Melbourne sa tešia veľkej popularite. Často sú tiež hosťami rôznych televíznych relácií a špeciálov.

VIDEO: Gorillas in the myth

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu