Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obytný dom Manhattan hovorí o sebe v superlatívoch

Manhattan na Račianskej ulici v Bratislave Zobraziť galériu (6)
Manhattan na Račianskej ulici v Bratislave

Minulotýždňová VIP Manhattan Party bola prvou oficiálnou príležitosťou, kedy sa na tento dom na Račianskej ulici v Bratislave, mohla prísť zblízka pozrieť aj novinárska obec. Samozrejme, pri tejto príležitosti investor nešetril slovami chvály na svoju adresu. Čo povedal? A aký na to máme názor?

Manhattan je druhým najvyšším obytným domom hlavného mesta, čo znamená, že vyššie podlažia ako pridanú hodnotu k bytom ponúkajú aj výnimočný výhľad na panorámu mesta alebo neďalekú Kolibu.

Dom je postavený z vysokokvalitných materiálov s dlhou dobou životnosti, čo by malo v praxi znamenať, že ten, kto si tu kúpi byt, sa nemusí strachovať, že o desať rokov bude musieť prispievať na opravu fasády alebo na dodatočné zatepľovanie.

V dome sa nachádza imidžová recepcia, ktorá tu ale nebude iba na okrasu, ale bude poskytovať obyvateľom domu 24-hodinový servis, vrátane kontroly pohybu akýchkoľvek cudzích osôb v tomto objekte. Zatiaľ žiadny z obytných domov na Slovensku neponúka tzv. Party Rooms, čo sú v prípade tohto domu dve spoločenské miestnosti. Z nich jedna je už dnes plne vybavená – kuchyňou so všetkým spotrebičmi, toaletami, sedacím nábytkom, tieniacou technikou. Tu si môžu robiť obyvatelia domu so svojimi známymi a priateľmi žúrky, akcie, párty, oslavy, alebo si môžu len tak posadať a vychutnávať si napríklad majstrovstvá sveta v hokeji.

K plusom radí investor aj vyriešené parkovanie, pretože v troch podzemných podlažiach je dovedna až 195 parkovacích miest, čo by kapacite domu so 161 bytmi malo plne postačovať. V nebytových priestoroch sa už teraz nachádza Beauty a Fit salón, čoskoro sa tu má otvoriť kvalitná reštaurácia a podľa slov developera by aj zvyšné nebytové priestory mali byť prednostne ponúknuté prevádzkovateľom užitočných služieb – ako večierka, či trafika.

Investor teda zhodnotil svoje dielo známkou výborný. My Manhattanu dávame tiež známku výborný, avšak s malým, ale významným otáznikom. V tomto prípade treba za otáznikom vidieť budúcich majiteľov – bude sa im tu bývať tak príjemne, ako sa to teraz zdá?

Viac na www.americkebyvanie.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu